Sotaweg 150
2371 GH Roelofarendsveen

Telefoon: 071 331 4422
E-mail: info@cafehogenboom.nl
Site: www.cafehogenboom.nl

Ons familiebedrijf is in 1978 gestart door opa Martien en oma Ans Hogenboom. In 1988 hebben Martien en Marja dit overgenomen. Sinds 2008 zijn de zonen Bart en Martin in de zaak gegaan. Door de jaren heen is het bedrijf flink gegroeid. In het café-restaurant kun je lunchen, dineren, borrelen en hebben we vele gezellige evenementen. Partycentrum De Buren is te boeken voor allerlei activiteiten, van vergaderingen tot mooie feestavonden. Iedere dag hier is dus anders en afwisselend – met veel gezellige momenten.

Kies je beroep en ga d’r voor!

 

Barman/barvrouw

Achter de bar ben je er verantwoordelijk voor dat de juiste dranken worden ingeschonken. Dit is ook de plak waar bestellingen worden afgerekend.

Bediening

Je bent de gastheer of gastvrouw aan tafel. Met een stralende lach en een gezellig praatje zorg je voor de juiste gerechten en drankjes voor de gasten.

Keukenmedewerker

In de keuken maak je de lekkerste en mooiste gerechten klaar. Van lunch tot diner voor in het café-restaurant, tot verschillende buffetten voor feestjes en evenementen.

Activiteiten

We zullen deze dag laten zien hoe we werken in de keuken, achter de bar en in de bediening. Ook mag je een kijkje nemen in het café-restaurant en bij het partycentrum, dat ernaast ligt. Niks is mooier dan iedere dag mensen blij te maken en hen een leuke avond te bezorgen. Ons werk is iedere dag weer een feestje.

Postbus 158 | 2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ovkb.org