Hoge Rijndijk 306
2314 AM Leiden

Telefoon: 071 581 53 00
E-mail: info@declercq.com
Site: www.declercq.com

De Clercq Advocaten Notariaat is een kantoor met advocaten, notarissen en mediators. Wij zijn juristen en hebben aan de universiteit rechten gestudeerd. Wij werken vooral voor bedrijven, de overheid en ook bijvoorbeeld voor de zorg, cultuur en het onderwijs.

Veel verschillende beroepen

Het werk van een advocaat begint met goed luisteren, om vervolgens oplossingen te bedenken en die uit te voeren. Wij regelen dat afspraken worden gemaakt, die kloppen volgens de wet.

Soms zijn mensen het niet met elkaar eens. Dan proberen we eerst of praten of mediation een oplossing brengt. Bij mediation is er een mediator die bemiddelt. Als een gesprek of mediation niet lukt, gaan wij met ons verhaal naar de rechter die een beslissing kan nemen. In de rechtbank dragen we een toga.

Op ons kantoor in Leiden werken behalve advocaten en mediators ook nog (kandidaat)notarissen, juridisch adviseurs en managementassistenten.

Activiteiten

Henriette van Baalen vertelt je – bij Bits Workspace – over de verschillende beroepen. Zij is een van de eigenaren van het kantoor. Zij is advocaat en mediator en woont in Hoogmade. Weet: een jurist kan heel veel uitleggen, dus stel je vragen alvast maar op! Wil je meer informatie? Surf dan eens naar de website: www.declercq.com. Daarop schrijven wij over ons vak.

Postbus 158 | 2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ovkb.org