Koppoellaan 22
2375 AB  Rijpwetering

Telefoon: (071) 501 82 73
E-mail: info@deverguldevos.nl
Site: www.deverguldevos.nl 

‘Ervaar gezelligheid tijdens je werk’

“Het is eigenlijk een beetje uit de hand gelopen.” Zeven jaar geleden wilden Denise en Arjen van Leeuwen ‘met zijn tweeën, en misschien wat oproepkrachten’ de eeuwenoude herberg in Rijpwetering weer levendig en aantrekkelijk maken. Inmiddels hebben zij zeven man/vrouw in vaste dienst en nog eens ruim veertig oproepkrachten. De Vergulde Vos staat weer op de kaart.“Het is eigenlijk een beetje uit de hand gelopen.” Zeven jaar geleden wilden Denise en Arjen van Leeuwen ‘met zijn tweeën, en misschien wat oproepkrachten’ de eeuwenoude herberg in Rijpwetering weer levendig en aantrekkelijk maken. Inmiddels hebben zij zeven man/vrouw in vaste dienst en nog eens ruim veertig oproepkrachten. De Vergulde Vos staat weer op de kaart.

Kies je beroep en ga d’r voor!

En dat laten wij graag aan jullie zien! Wat gebeurt er allemaal om als eetcafé zeven dagen per week open te zijn en wat voor werk wordt er verzet om ‘s avonds vanaf 17 uur de hoofdgerechten te maken. Wat doen de mensen in de keuken of bediening allemaal? En hoe kan het dat werkdagen makkelijk 10 uur duren? Wij laten het jullie graag zien en geven jullie een kijkje in onze keuken!.

De eigenaren

De Vos

Feest bij De Vos

Activiteiten

Informatie over de activiteiten en het programma volgt snel.

Middagprogramma

Informatie over de activiteiten en het programma volgt snel. 

Meer informatie

Wil je meer weten over de Open Bedrijvendag bij De Vergulde Vos? Bel ons op 071- 501 82 73 of mail naar info@deverguldevos.nl.

Postbus 158 | 2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ova-kaagenbraassem.nl