Selecteer een pagina
Koppoellaan 22
2375 AB  Rijpwetering

Telefoon: (071) 501 82 73
E-mail: info@deverguldevos.nl
Site: www.deverguldevos.nl 

Bij de Vergulde Vos kun je zes dagen in de week terecht voor heerlijk eten en drinken, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Daarnaast worden er ook een hoop verschillende evenementen georganiseerd. Wij geven je graag een kijkje bij ons in de keuken!

Kies je beroep en ga d’r voor!

Kok

In een lekker biefstukje op je bord gaat best wel eventjes tijd zitten. Zeker wanneer je alles vers en zelf maakt. De koks zorgen dat alles op tijd op tafel komt en natuurlijk dat de kwaliteit van de bovenste plank is. Als kok werk je daarbij intensief samen met de bediening en zorg je voor een schone keuken.

Bediening

De klant is koning, of in het geval van de horeca: de gast is koning! Je zorgt dat alle gasten helemaal tevreden de deur uit gaan. Je zorgt voor drankjes, serveert het eten en zorgt ervoor dat niemand wat te kort komt. Je bent het visitekaartje voor het bedrijf en zorgt er zo voor dat de gasten terugkeren.

Organisator

Eten en drinken is altijd natuurlijk waar het om draait in een eetcafé, maar op feestdagen of met speciale gelegenheden is het ook leuk om mensen te vermaken. Als organisator zorg jij dat er leuke feestjes komen en dat alles van A tot Z is geregeld. Artiesten, de bars, de tent, muziek en ga zo maar door.

Activiteiten

Eigenaar Arjen neemt jullie in vogelvlucht mee door het eetcafé en vertelt wat er allemaal bij komt kijken als je een dag open bent. Daarna gaan de handen uit de mouwen en gaan we aan het werk. Want tafel 1 wil wat drinken, tafel 2 wil bitterballen en tafel 3 wil koffie met gebak. En we gaan natuurlijk kijken wie het beste met een dienblad overweg kan!

OVKB Ondernemersvereniging Kaag en Braassem
Tech Campus De School
Schoolbaan 1, 2371 VJ Roelofarendsveen
secretariaat@ovkb.org