Veenderveld 116
2371 TX Roelofarendsveen

Telefoon: (071) 331 29 74
E-mail: info@dobbetransport.nl 
Site: www.dobbetransport.nl 

‘Bewandel samen met ons de meest logische weg’

Inmiddels is de 5e generatie Dobbe aan boord en wordt ons bedrijf geleid door de neven Piet en Eric Dobbe. Onder hun leiding en die van hun directe voorgangers,  Jan, Co, Louis en Theo, is ons bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerde logistieke dienstverlener met ruim 150 medewerkers en loyale klanten.

Gek op het logistieke vak? Wij bieden een werkomgeving waar jouw mening en ideeën tellen. Dus, kom langs en daag ons uit! Wij zijn een erkend leerbedrijf en maken graag ruimte voor aanstormend talent.

Kies je beroep en ga d’r voor!

Door ons brede aanbod in logistieke diensten, hebben wij ook veel variatie in beroepskeuze. Van chauffeur, planner tot warehousemedewerker. Hieronder geven Piet en Eric Dobbe een korte rondleiding door de verschillende afdelingen binnen ons mooie bedrijf.

Planning

Op onze planning worden dagelijks alle transportorders verwerkt en gepland in onze vrachtwagens. Hier draait alles om klantcontact, flexibiliteit en denken in mogelijkheden. Onze klanten en chauffeurs staan in dagelijks contact met de planning om de uitvoering van onze transporten zo vloeiend mogelijk te laten verlopen.

Chauffeur

De chauffeurs en chauffeuses zijn ons visitekaartje bij de klanten. Ons transportaanbod varieert van distributie binnen de Randstad tot België en Zuid-Frankrijk. Legio mogelijkheden. Om onze chauffeurs prettig te laten werken, rijden wij met de nieuwste vrachtwagens. Deze genereren tevens minder CO2 uitstoot, dit alles voor een beter milieu. Samen met hun proberen wij alle processen telkens weer slimmer en beter in te richten.

Warehouse

Naast het laden en lossen van onze eigen auto’s verzorgen wij ook opslag voor onze klanten. Wij verzamelen hun goederen tot één order en verzenden deze naar elke gewenste plaats. Ook kunnen wij dit uitvoeren onder speciale condities, zoals op kamertemperatuur voor farmaceutische goederen of een klein doosje via een pakketdienst.

Activiteiten

De ontvangst is bij het kantoor van Dobbe Transport.
De rondleidingen worden gedaan door Eric Dobbe, Niels Verdel, Alex Pronk en Andre Hoogenboom.
Iedere groep krijgt een in beeld(digitaal) wat Dobbe Transport doet en welke functies er zijn binnen het bedrijf.Dit door filmpjes en uitleg. Vervolgens kort een impressie op de werkvloer. .

Middagprogramma

De ontvangst is bij het kantoor van Dobbe Transport.
De rondleidingen worden gedaan door Eric Dobbe, Niels Verdel, Alex Pronk en Andre Hoogenboom.
Iedere groep krijgt een in beeld(digitaal) wat Dobbe Transport doet en welke functies er zijn binnen het bedrijf. Dit door filmpjes en uitleg. Vervolgens kort een impressie op de werkvloer. 

Meer informatie

Wil je meer weten over de Open Bedrijvendag bij Dobbe Transport? Bel ons op 071-3312974 of mail naar info@dobbetransport.nl.


Postbus 158 | 2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ova-kaagenbraassem.nl