Veenderveld 116
2371 TX Roelofarendsveen

Telefoon: (071) 331 29 74
E-mail: info@dobbetransport.nl 
Site: www.dobbetransport.nl 

Dobbe Transport is een echt familiebedrijf en werd opgericht in 1845. Inmiddels zijn wij veel meer dan alleen wegtransport. Er is een groot warehouse waar we de opslag en orderverwerking verzorgen voor allerlei klanten. Ook vervoeren we gekoelde goederen (zoals voedsel en medische producten) en gevaarlijke stoffen. We rijden vooral door de Benelux en Frankrijk, waar we inmiddels vier vestigingen hebben. Elke dag werken wij samen aan logistieke uitdagingen. Wij leiden jullie graag rond in ons bedrijf en zien jullie hopelijk allemaal op 8 april!

Kies je beroep en ga d’r voor!

Planning

Als planner zorg je ervoor dat de routes die onze vrachtwagens rijden maximaal worden benut. Ruimtelijk inzicht en topografie is dus erg belangrijk. Zodat onze 85 wagens zo vol mogelijk vertrekken naar de klanten van onze klanten.

Chauffeur

De chauffeurs en chauffeuses zijn ons visitekaartje bij de klanten. Ons transportaanbod varieert van distributie binnen de Randstad tot België en Zuid-Frankrijk. Legio mogelijkheden. Om onze chauffeurs prettig te laten werken, rijden wij met de nieuwste vrachtwagens. Deze genereren tevens minder CO2 uitstoot, dit alles voor een beter milieu. Samen met hun proberen wij alle processen telkens weer slimmer en beter in te richten.

Warehouse

Ons warehouse is opgedeeld in twee afdelingen. Eén deel houdt zich bezig met producten verzamelen uit de opslag om te verzenden, en in het andere deel ben je bezig met het veilig laden en lossen van onze voertuigen. Dit vereist precisie en ruimtelijk inzicht.

Activiteiten

Wij laten jullie zien wat er allemaal bij komt kijken om een pallet met goederen zonder schade en zo snel mogelijk bij klanten af te leveren. Dit doen we door jullie ruimtelijk inzicht te testen. Hoe zou je bijvoorbeeld een pallet met dozen opstapelen? En wat is er allemaal nodig om de pallet veilig en netjes te vervoeren? Ook krijg je van een van onze planners een korte les topografie. Wij geven je een aantal plaatsen en jullie mogen onze planning maken. Welke plaats ligt waar? En welke route kan onze chauffeur het beste rijden?


Postbus 158 | 2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ovkb.org