Lucas van Leydenlaan 2b,
2371 RW Roelofarendsveen

Telefoon: 071 331 3450
E-mail: secretariaat@fysiotherapiealkemade.nl
Site: www.fysiotherapiealkemade.nl

In ons bewegingscentrum worden mensen met lichamelijke problemen geholpen. Bijvoorbeeld een sporter die een spier scheurt, een bouwvakker die door zijn rug gaat of een oude dame die bang is om te vallen. We helpen de mensen om zo snel mogelijk te herstellen. Helpen kunnen we doen door de klachten te behandelen, te trainen om beter te worden en helpen om iemands normale leven weer op te pakken.

Kies je beroep en ga d’r voor!

Fysiotherapeut

Een fysiotherapeut heeft veel kennis van het menselijk lichaam. Hoe bewegen gewrichten? Hoe sterk moeten spieren zijn? Hoe lenig moet iemand zijn die aan turnen doet en hoe goed moet iemand die schaatst zijn evenwicht kunnen bewaren? De fysiotherapeut gebruikt deze kennis om mensen die klachten hebben weer te laten doen wat ze graag willen.

Acupuncturist

Acupunctuur is een Chinese geneeskunde. De acupuncturist kijkt naar energiebanen in het lichaam, die misschien geblokkeerd zijn. Dan kan door het prikken met kleine naaldjes de energiestromen weer in goede banen worden geleid.

Sportbegeleider

Mensen die fitter willen worden of fit willen blijven kunnen bij ons ook sporten in begeleide sportgroepen. De groepen worden begeleid door onze fysiotherapeuten en sportbegeleiders. De begeleider maakt de trainingen zo, dat het niet te zwaar is voor de deelnemer, maar ook niet te licht.

Activiteiten

Tijdens de open bedrijvendag laten we jullie zien wat een fysiotherapeut doet bij een enkelverzwikking. Je leert de enkel ondersteunen met sporttape, met krukken lopen en gerichte oefeningen te bedenken om de blessure zo snel mogelijk te laten herstellen.

Postbus 158 | 2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ovkb.org