Leidseweg 17a
2374 AS Oud-Ade

Telefoon: 071-5018263
E-mail: info@gebrvdpoel.nl
Site: www.gebrvdpoel.nl

Gebroeders van der Poel is een loon- en aannemersbedrijf in Oud Ade. De ruim vijftig mensen die bij ons werken, werken in de grond-, weg- en waterbouw en in het agrarisch loonwerk. We hebben een groot en modern machinepark, waar onze vakmensen mooie dingen mee maken in de hele regio. Van een klein vlondertje in de tuin tot de aanleg van een park of een complete dijkversterking. Wij gaan tot de bodem voor de beste oplossing.

Kies je beroep en ga d’r voor!

Kraanmachinist

Er bestaan kranen in veel verschillende soorten, groot en klein. Als kraanmachinist ben jij de bestuurder: je weet hoe hij in elkaar zit, wat je ermee kunt doen en hoe je hem veilig moet bedienen. Samen met je collega’s doe je belangrijk werk.

Beschoeiings-medewerker

Als beschoeiingsmedewerker ga je met je collega’s en een bus vol gereedschap op pad om beschoeiingen, damwanden, vlonders en steigers te maken. Je werkt veel op of aan het water, altijd lekker in de buitenlucht. Je werkt veel met hout en kunststof, en met je handen natuurlijk.

Uitvoerder

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van een project. Jij bepaalt dus hoe iets gemaakt gaat worden, met welke mensen, welke materialen, welke machines, in welke volgorde, etcetera. Gelukkig sta je er niet alleen voor, maar werk je samen in een team met al onze vakmensen.

Calculator

Als calculator/werkvoorbereider werk je wat minder met je handen, maar meer met je hoofd. Je gaat bij klanten op bezoek, rekent offertes uit en denkt na over hoe iets gemaakt moet worden. Ook bereid je werkzaamheden voor door bestellingen te doen of werkplannen te maken.

Activiteiten

Tijdens de Open Bedrijvendag kun je bij ons een mooie bedrijfsfilm bekijken en krijg je een rondleiding over de werf, door de werkplaats en de loods. Ook mag je plaatsnemen in een trekker en graafmachine om te beleven hoe het is om een machinist of chauffeur te zijn.


Postbus 158 | 2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ovkb.org