Leidseweg 17a
2374 AS Oud-Ade

Telefoon: 071-5018263
E-mail: info@gebrvdpoel.nl
Site: www.gebrvdpoel.nl

‘Gaat tot de bodem’

Het werk dat Gebroeders van der Poel doet bestaat uit drie onderdelen. Namelijk machinewerk bij boeren op het land, de verhuur van bemande grondwerkmachines aan aannemers en tot slot het plaatsen van beschoeiingen, steigers en vlonders en baggerwerk in opdracht van een klant.

Met behulp van ons grote en moderne machinepark zijn wij voornamelijk bezig met het verzorgen van landschappen in het Groene Hart. De veengrond die hier veel aanwezig is kennen wij als geen ander, en daarom zijn wij altijd in staat een passende oplossing te bieden.

Kies je beroep en ga d’r voor!

Onze werkzaamheden bestaan vooral uit baggeren, het aanbrengen van beschoeiingen, grondwerk, slootwerk en het aanleggen van steigers en vlonders. Hieronder vind je een aantal van onze beroepen.

Kraanmachinist

Als kraanmachinist werk je met een moderne machine, een rupskraan of bandenkraan aan leuke projecten zoals het uitgraven van vijvers of het maken van steigers. De kraan verricht de zware werkzaamheden en de machinist moet hem zorgvuldig bedienen. Iets voor jou?

Beschoeiings-medewerker

Als beschoeiingsmedewerker maak je mooie dingen met hout, staal of kunststof zoals steigers, beschoeiingen en vlonders. Vind je het leuk om met je handen te werken en in de buitenlucht iets moois te maken? Dan is dit iets voor jou!

Trekkerchauffeur

Als trekkerchauffeur rijd je op een trekker en doe je daarmee veel verschillende werkzaamheden zoals grond verrijden met een kieper, gras oogsten met een opraapwagen of een sloot baggeren met een baggerspuit. Afwisselend werk met mooie, moderne machines dus!

Calculator

Een calculator denkt na over hoe iets gemaakt moet worden én rekent ook nog uit wat het gaat kosten. Vind je het leuk om betrokken te zijn bij de bouw van mooie dingen, maar ligt je kracht vooral in het bedenken en uitrekenen ervan? Dan is dit iets voor jou!

Activiteiten

Tijdens de Open Bedrijvendag kun je bij ons een mooie bedrijfsfilm bekijken, krijg je een rondleiding over de werf, werkplaats en loods, en mag je plaatsnemen in een trekker en graafmachine om te beleven hoe het is om een machinist of chauffeur te zijn.

Meer informatie

Wil je meer weten over de Open Bedrijvendag bij Gebroeders van der Poel? Neem contact met ons op via 071-5018263 of mail naar info@gebrvdpoel.nl.


Postbus 158 | 2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ova-kaagenbraassem.nl