De Lasso-Zuid 22
2371 EW Roelofarendsveen

Telefoon: (071) 332 00 50
E-mail: info@heembouw.nl 
Site: www.heembouw.nl 

Heembouw bestaat sinds 1939. In de eerste jaren bouwden we boten. Later zijn we huizen gaan bouwen en uiteindelijk zijn we uitgegroeid tot een bouwer die kantoren, bedrijfsruimten en huizen ontwerpt en bouwt. We hebben inmiddels al heel veel kennis en ervaring en weten goed hoe we een woon- of werkomgeving moeten maken waar mensen zich thuis voelen. Dit doen we op een innovatieve en duurzame manier.

Kies je beroep en ga d’r voor!

Architect

Als architect ontwerp je huizen, kantoren of bedrijfsgebouwen. Architecten weten wat mensen nodig hebben om fijn te kunnen wonen en werken en hoe je dit moet omzetten in een vorm. Ook weten ze hoe je die vorm bouwt, welke materialen en kleuren nodig zijn en hoe stevig hij moet zijn.

Uitvoerder

Als uitvoerder heb je de leiding van een project op de bouwplaats. Een uitvoerder is verantwoordelijk voor het aansturen van een team op de projectlocatie en heeft hiermee een belangrijke rol in het goed afronden van een bouwproject.

Timmerman/vrouw

Als timmerman/vrouw ben je altijd op de bouwplaats aanwezig. Je zorgt ervoor dat de bouwplaats netjes en veilig is en helpt met alle dagelijkse klussen op de bouwplaats. Dit zijn bijvoorbeeld allerlei timmerwerkzaamheden.

Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider ben je soms te vinden op de bouwplaats, maar de meeste tijd zit je op kantoor. Je zorgt ervoor dat alles goed is voorbereid en geregeld voordat de woning, bedrijfsruimte of het kantoor echt gebouwd gaat worden. Je bent bijvoorbeeld bezig met het plannen, inkopen en berekenen van materialen.

Activiteiten

We vertellen je graag hoe Heembouw is ontstaan en welke leuke beroepen er zijn in de bouwwereld. Elk ontwerp van een gebouw wordt door Heembouw Architecten in 3D uitgewerkt. Loop virtueel door een bedrijfshal of woning en ervaar hoe een ontwerp tot leven komt. Laat je verrassen.


Postbus 158 | 2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ovkb.org