Cilinderweg 6
2371 DZ Roelofarendsveen

Telefoon: (071) 331 50 82
E-mail: info@hooymans.net 
Site: www.hooymansproducts.nl 

Bij Hooymans Products ontwerpen we elke dag weer nieuwe producten. Dit doen we samen met de klant. Ook produceren we deze producten in ons eigen bedrijf. Wat dan zoal? We maken al jaren allerlei fraaie producten voor motorfietsen, winkels, kwekers, schepen en nog veel meer leuke klanten. De techniek in onze maakindustrie is elke dag en altijd in ontwikkeling. Daarom is het belangrijk om jezelf altijd te blijven ontwikkelen. Wij houden van het maken van mooie producten.

Kies je beroep en ga d’r voor!

Werkvoorbereider/ productontwikkelaar

Als werkvoorbereider/productontwikkelaar ontwerp en bedenk jij steeds weer nieuwe ideeën en je werkt deze uit in een handig 3D tekenprogramma. Jij zorgt ervoor dat de tekeningen dik voor elkaar zijn, zodat je collega’s aan de slag kunnen. Voordat het zover is moeten alle materialen ingekocht zijn en alles goed voorbereid worden.

Monteur/verpakker

Als monteur monteer je alle geproduceerde onderdelen goed af. Eigenlijk komt alles wat eerder gemaakt en ingekocht is bij jou bij elkaar. Natuurlijk hoort daar een goede controle bij. Als de producten netjes en goed zijn ingepakt, kunnen ze op weg naar de klant.

Metaalbewerker/ lasser/spuiter

Je bent als maker van onze producten vaak metaalbewerker en ook lasser. Het bewerken van de materialen doe je bijvoorbeeld door het vouwen van platen, boren en natuurlijk ook vaak lassen. Het afwerken van onderdelen is pas compleet als je met poedercoating een mooie kleur kunt aanbrengen.

Activiteiten

Kom van dichtbij kijken hoe wij onze producten ontwerpen én maken. Ben je benieuwd of jij het ook kan? Vooral even vragen, dan mag je het misschien zelf proberen. We nemen jullie mee langs allerlei afdelingen om je een indruk te geven hoe het bij ons werkt. Je neemt een kijkje bij het 3D-ontwerpen, het produceren met machines, het afwerken en kleurspuiten en ook het monteren en verpakken. Waar je een beetje bij mag helpen zie je vanzelf als je komt kijken. En… vragen staat vrij!

Postbus 158 | 2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ovkb.org