Cilinderweg 6
2371 DZ Roelofarendsveen

Telefoon: (071) 331 50 82
E-mail: info@hooymans.net 
Site: www.hooymansproducts.nl 

Ben jij ook een meedenkende maker?

Hooymans Products bedenkt en produceert sinds 1984 nieuwe producten en concepten. De flexibele organisatie produceert zowel groot als klein. Van een eenmalig ontwerp of onderdeel tot (terugkerende) serieproducten.

In ons bedrijf zijn de beroepen heel divers. Onze tekenaars ontwerpen de producten in 3D, waarna in de werkplaats de lassers en de metaalbewerkers de producten echt maken. De werkvoorbereiders zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en gezamenlijk als team maken we het gecoate, gemonteerde en verpakte eindresultaat. Onze producten vinden hun weg door heel Europa. Houd je van techniek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Kies je beroep en ga d’r voor!

De techniek is continu in ontwikkeling. Daarom is het belangrijk jezelf altijd te blijven ontwikkelen. Wij houden van het maken van mooie producten! De beroepen welke o.a. bij onze maakindustrie horen zijn:
* Lasser // * Allround metaalbewerker // * Technisch Tekenaar // * Werkvoorbereiding
Wil jij meer over deze beroepen komen te weten of zit jou droombaan hiertussen?
Kom op maandag 12 november bij ons langs en ontdek of de techniek echt bij jou past!

Technisch tekenaar/ werkvoorbereider

Als technisch tekenaar /werkvoorbereider ontwerp en bedenk jij dagelijks nieuwe ideeën en werk je deze uit in 3D met behulp van een speciaal tekenprogramma.  Daarbij zorg jij als werkvoorbereider dat alle tekeningen en onderdelen op tijd in huis zijn, zodat je collega’s goed kunnen starten aan de productie van jouw ontworpen product.

PLaatbewerker

Als Plaatwerker werk jij met automatische kantbanken waarmee metalen plaatdelen gevouwen kunnen worden tot constructies. Met plaatwerk kunnen allerlei complexe vormen worden gemaakt en krijgt een constructie stijfheid, zo kan er op een relatief lichte manier een sterke constructie gemaakt worden. Jij als plaatbewerker maakt de producten en bedenkt de programma’s waarmee de kantbanken worden aangestuurd.

Lasser

Als lasser ben jij degene die de gevouwen producten aan elkaar maakt. Een mooie afwerking zorgt ervoor dat je soms de lasverbinding niet eens meer ziet zitten.

Je communiceert met verschillende afdelingen zodat jij je werk optimaal kan uitvoeren. Voor grotere serieproducties schakel jij de hulp in van de lasrobot!

Allround metaalbewerker

Als allround metaalbewerker ben jij op verschillende  afdelingen actief, zo beschik jij over diverse bewerkingstechnieken, denk aan boren, frezen, watersnijden maar ook het poedercoaten en inpakken van de producten voer jij trots uit. Zo zorg jij ervoor dat de producten uiteindelijk onbeschadigd bij de klant aankomen.

Zie de beroepen in actie!

Altijd al willen zien hoe de bovenstaande beroepen dagelijks worden uitgevoerd? Of ben jij benieuwd om één of meerdere van deze beroepen een handje te helpen? Kom bij ons kijken en ervaar het zelf!

Middagprogramma

Tijdens het middag programma gaan we door met het demonstreren van de beroepen en is er nog steeds de mogelijkheid om het bedrijf te bekijken en de verschillende afdelingen. Je hebt zelf ook de mogelijkheid om zelf mee te helpen / iets te maken. Dit houden we nog even als een verrassing voor jullie. 

Meer informatie

Wil je meer weten over de Open Bedrijvendag bij Hooymans Products? Neem contact op via info@hooymans.net of bel naar 071-331 50 82.

Postbus 158 | 2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ova-kaagenbraassem.nl