Pasteurweg 60
2371 DW Roelofarendsveen

Telefoon: (071) 331 53 34
E-mail: info@hs-events.nl 
Site: www.hs-events.nl 

‘Wij verzorgen de gehele organisatie van evenementen’

HS Events B.V. is in september 2007 opgericht. Wat begon als een klein evenementenbureau, is in de afgelopen 11 jaar uitgegroeid tot een fullservice evenementenbureau met ruim 25 personeelsleden en een eigen evenementenlocatie (HAL60). HS Events verzorgt de gehele organisatie van evenementen, waarbij de wensen van de klant voorop staan. Nu is het natuurlijk wel iets meer dan simpelweg een feestje organiseren, maar wat doen wij dan precies?

Bij HS Events hebben wij verschillende beroepen, waaronder geluids- en lichttechnici, cateringmedewerkers, evenementen medewerkers, eventmanagers en accountmanagers. Al deze beroepen zorgen er samen voor dat HS Events succesvolle evenementen kan organiseren. Geen dag of evenement is hetzelfde, en ieder evenement wordt op maat samengesteld.

Toelichting beroepen

De beroepen die bij ons het meeste voorkomen zijn technici, accountmanager en evenementen medewerkers. Hieronder lees je wat deze mensen bij HS Events doen.
Lijkt één van deze beroepen jou ontzettend gaaf?
Kom op 12 november bij ons kijken op industrieterrein de Lasso!

Technicus

Voor ieder evenement waar licht, geluid of video van toepassing is, hebben wij een technicus. Deze mensen weten alles op het gebied van de techniek en zorgen ervoor dat alles mooi verlicht is, de geluidsinstallaties goed verstaanbaar zijn en video’s goed worden weergegeven. Elk evenement zonder technische fouten laten verlopen is het doel van onze technicus!

Evenementen medewerker

Wanneer de accountmanager een goed voorstel heeft gedaan, moet de uitvoering van een evenement natuurlijk goed begeleid worden. De evenementen medewerkers zorgen ervoor dat het feest of evenement soepel verloopt. Hun werk start bij een akkoord van de klant en eindigt als de materialen weer netjes en schoon terug liggen in de stellingen. Als evenementen medewerker doe je geen dag hetzelfde, het verveelt nooit!

Accountmanager

Onze accountmanager (verkoper) is het contactpersoon tussen HS Events en de klant voor wie het evenement georganiseerd wordt. Het allerbelangrijkste hierbij is dat de klant tevreden is met de service die de accountmanager levert. Hiervoor heb je sociale vaardigheden nodig, en moet je goed kunnen overleggen en samenwerken om samen een mooi evenement zoals op de foto te kunnen realiseren.

Activiteiten

Tijdens de Open Bedrijvendag kun je bij ons meer leren over de evenementenbranche. Denk jij dat je geschikt bent om in de evenementenbranche te werken? Kom het testen bij HS Events!
Ook kun je langskomen om vragen te stellen aan de medewerkers van HS Events en om meer te weten te komen over het bedrijf zelf en de evenementenbranche in het algemeen”.

Meer informatie

Wil je meer weten over de Open Bedrijvendag bij HS Events?
Bel ons op 071-331 53 34 of mail naar info@hs-events.nl.

Postbus 158 | 2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ova-kaagenbraassem.nl