Pasteurweg 60
2371 DW Roelofarendsveen

Telefoon: (071) 331 53 34
E-mail: info@hs-events.nl 
Site: www.hs-events.nl 

HS Events is een fullservice evenementenbureau met meer dan 25 personeelsleden. Ook hebben we een eigen evenementenlocatie waar regelmatig feesten worden gegeven (HAL60). We verzorgen de gehele organisatie van evenementen. En dat is wel iets meer dan alleen een feestje organiseren. Bij HS Events hebben wij verschillende beroepen, waaronder geluids- en lichttechnici, cateringmedewerkers, evenementenmedewerkers, eventmanagers en accountmanagers. Geen dag of evenement is hetzelfde en ieder evenement wordt op maat samengesteld.

Kies je beroep en ga d’r voor!

Technicus

Voor ieder evenement waar licht, geluid of video voor nodig is, hebben wij een technicus. Hij of zij weet alles op het gebied van de techniek. De technicus zorgt ervoor dat alles mooi verlicht is, dat de geluidsinstallaties goed verstaanbaar zijn en de video’s goed worden weergegeven. Een evenement zonder technische fouten is het doel van de technicus.

Evenementen medewerker

Wanneer de accountmanager een goed voorstel heeft gedaan, moet de uitvoering van een evenement natuurlijk goed begeleid worden. De evenementenmedewerkers zorgen ervoor dat het feest of evenement soepel verloopt. Hun werk start bij een akkoord van de klant en eindigt als de materialen weer netjes en schoon terug liggen in de stellingen. Geen dag is hetzelfde.

Accountmanager

Onze accountmanager (verkoper) is het contactpersoon tussen HS Events en de klant voor wie het evenement georganiseerd wordt. Het allerbelangrijkste hierbij is dat de klant tevreden is met de service die jij levert. Hiervoor heb je sociale vaardigheden nodig en moet je goed kunnen overleggen en samenwerken om samen een mooi evenement te kunnen realiseren.

Activiteiten

Wij laten je deze ochtend graag zien wat al onze werknemers doen.

Postbus 158 | 2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ovkb.org