in-Balance
Veenderveld 5

2371 TS Roelofarendsveen

Telefoon: (071) 331 19 79
E-mail: training@in-balance.me
Site: www.in-balance.me 

‘Alles in huis om jouw doel te bereiken’

Deskundige instructeurs, specialistische zorg waaronder fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie- en experts op het gebied van testen en onderzoek: bij in-Balance vind je alles wat je nodig hebt om jouw doel te bereiken. Is de reden voor je bezoek ontspanning, inspanning of medisch? Samen gaan we voor een topprestatie.

Kom trainen!

Iedereen is welkom bij in-Balance: beginnende beweger en fanatiek sporter, jong en oud, werkend aan herstel en in topvorm. We hebben altijd een training die bij je past. Of je nu wilt werken aan je conditie, spieropbouw, afvallen of een combinatie hiervan: binnen ons uitgebreide aanbod vind je programma’s en lessen voor elk doel en voor elk niveau. Doe bijvoorbeeld mee met de prestatiegerichte groepslessen, volg een van de sportspecifieke smartprogramma’s om verder uit te blinken in jouw sport of werk gericht aan je eigen sportieve doel met onze moderne fitnessapparatuur. Of laat je motiveren en adviseren door een personal trainer.
Wat je keuze ook is: plezier in bewegen staat voorop. Zo ga je altijd met een goed gevoel naar de sportschool, en met een nog beter gevoel weer naar huis.

Fysiotherapeut

De fysiotherapeut is dé specialist op het gebied van houding en beweging. Heb je gezondheidsproblemen aan het houdings- en bewegingsapparaat, dan heb je baat bij fysiotherapie. Fysiotherapeutische zorg richt zich op de oorzaken en gevolgen van deze problemen.

Bij Fysio in Balance werken we procesmatig en doelgericht. Onze fysiotherapeuten gebruiken hun klinische expertise en wetenschappelijk onderbouwd bewijs om je op de juiste manier te behandelen. Je hebt geen verwijzing van een arts nodig om je door onze fysiotherapeuten te laten behandelen. Samen doorlopen jullie een systematisch screeningproces. Op basis daarvan bepaalt de fysiotherapeut of je bij ons aan het juiste adres bent, of dat je een andere behandeling nodig hebt.

Fysio in Balance

Heb je klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat? Dan kun je bij Fysio in Balance terecht voor begeleiding, behandeling en zorg. Je bent altijd welkom bij Fysio in Balance, met of zonder een verwijzing van een arts.

Fysio in Balance heeft vier locaties: twee vestigingen in Roelofarendsveen, één in Leimuiden en één vestiging in Woubrugge. Al onze fysiotherapeuten zijn lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en in het bezit van een BIG-registratie. Ook zijn wij mede-oprichters van Braazo; een stichting om eerstelijnszorg te verlenen aan mensen met een chronische aandoening.

Trainer / fitnessinstructeur

De trainer / fitnessinstructeur is verantwoordelijk voor de begeleiding van top, amateur, en revaliderende sporters bij in-Balance. Om persoonlijke sportdoelen te kunnen nastreven begeleiden onze trainers de sporter met een persoonlijk trainingsschema met uitleg over het instellen en gebruik van de cardio, fitness en eGym apparatuur.
Naast begeleiding geeft een trainer / fitnessinstructeur diverse groepslessen, waaronder indoor fietstrainingen, kickboksen, pilates, club power, kortom een variatie aan trainingen gericht op uithoudingsvermogen, kracht en souplesse.

Een personal trainer begeleid je bij het behalen van sportieve doelen, als je een blessure of ziekte hebt of als je revalideert. Samen met je trainer stel je een trainingsschema op. Je trainer ondersteunt je tijdens de trainingen, zorgt ervoor dat je je schema op de goede manier volgt en houdt je vorderingen in de gaten.

Activiteiten

Bij in-Balance laten wij jou zien met een interactieve PowerPoint Presentatie wat de beroepen Fysiotherapeut en Trainer inhouden.

Middagprogramma

Bij in-Balance is het middagprogramma van 14:00 tot 17:00 uur in vorm van een rondleiding en de mogelijkheid voor een proeftraining. 

Meer informatie

Wil je meer weten over de Open Bedrijvendag bij In-Balance? Bel ons op 071-331 19 79 of mail naar michel@in-balance.me of natasja@in-balance.me.

 

 

Postbus 158 | 2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ova-kaagenbraassem.nl