Schoolplein 3
2371 EK Roelofarendsveen

Telefoon: 071 3314359
E-mail: info@kindkracht.nl
Site: www.kindkracht.nl

Kindkracht 0/12 is een kinderopvangorganisatie met locaties in Roelofarendsveen, Oude Wetering en Rijpwetering. We hebben babygroepen, waar kinderen komen van 0 tot 2 jaar. Er zijn peutergroepen, voor kinderen van 2 tot 4 jaar en de buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Misschien heb jij onze opvang ook wel bezocht? Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich fijn voelen in hun groep. De pedagogisch medewerkers van de groep zorgen daarvoor. Elk kind mag er zijn en heeft eigen talenten. Als pedagogisch medewerker zie je deze talenten en daag je kinderen uit in hun ontwikkeling. Ieder kind is uniek en het is fantastisch om dit in je werk te ontdekken.

Kies je beroep en ga d’r voor!

 

Pedagogisch medewerker babygroep

Baby’s voelen zich het prettigst in een ontspannen en rustige omgeving. Als pedagogisch medewerker heb je oog voor de signalen van het kind, je past je zorg daarop aan. Tegelijkertijd bied je kinderen ook uitdagende activiteiten, waarmee je ze stimuleert in hun ontwikkeling.

Pedagogisch medewerker peutergroep

In de peutergroepen staat plezier in spel en ontwikkelen centraal. Als pedagogisch medewerker ondersteun je de kinderen in hun emoties en gevoelens en zorg je dat zij zich prettig voelen in de groep. Er wordt gewerkt met thema’s, de activiteiten die de peuters doen worden hierop aangepast.

Pedagogisch medewerker BSO

Bij de buitenschoolse opvang leren kinderen spelen in een groep en leren ze omgaan met anderen. Als pedagogisch medewerker ondersteun je hen hierbij. Na een schooldag is er tijd voor ontspanning en (vrij) spel. Jij zorgt voor een uitdagende speelomgeving.

Pedagogisch coach

Als pedagogisch coach help je kinderen bij een opvallende ontwikkeling of opvallend gedrag en adviseer je ouders over de ontwikkeling van hun kind. Ook overleg je met de scholen en bijvoorbeeld met hulpverlening. Je ondersteunt de pedagogisch medewerkers in de groep.

Plaatsingsmedewerker

Als ouders hun kind aanmelden bij de kinderopvang, gaat de plaatsingsmedewerker op zoek naar een plekje in een van de groepen. Dat is soms best een beetje puzzelen; welke dagen willen ouders graag opvang voor hun kind en op welke groep is er op die dagen ook een plekje vrij.

Activiteiten

Ben je benieuwd hoe het is om in de kinderopvang te werken? Wij ontvangen jullie tijdens de bedrijvendag graag bij onze locatie Spetters in Roelofarendsveen (gevestigd in Kaskade opvang en onderwijs op Schoolplein 3). Wat weet jij al over de kinderopvang? Test je kennis en stel je vragen. Ook nemen we jullie mee om een kijkje te nemen bij verschillende groepen op deze locatie. Tot ziens op vrijdag 8 april!

Postbus 158 | 2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ovkb.org