Noordeinde 95
2371 CP Roelofarendsveen

Telefoon: 06 21808225
E-mail: info@larockwerkt.nl
Site: www.larockwerkt.nl

LaRock Werkt is een arbeidsbemiddelingsbureau in Roelofarendsveen. We helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan en bedrijven die personeel zoeken.

Kies je beroep en ga d’r voor!

 

Verschillende beroepen

Het begint met een kennismakingsgesprek. We vragen wat iemand voor baan zoekt, wat voor ervaring ze al hebben en wat ze leuk vinden. Daarna kijken we of er een baan bij een bedrijf is die daarbij past. Als het bedrijf ook benieuwd is, plannen we een gesprek in. Na dat gesprek vragen we hoe de kandidaat en het bedrijf het vonden. Zijn ze allebei blij? Dan praten ze verder over voorwaarden: hoeveel uur gaat iemand werken en hoeveel geld verdient hij per maand? Zijn ze het daar over eens? Dan wordt er een contract getekend waarin alle afspraken staan en kan de samenwerking beginnen.

Activiteiten

We gaan aan de slag met een leuke invuloefening. Misschien weet je al precies wat je later wilt worden. Of je hebt juist nog helemaal geen idee. Helemaal niet erg, je hebt nog lang om daarover na te denken. Het is wel leuk om er soms eens bij stil te staan, dus dat gaan we samen met jullie doen. Daarnaast spelen we een quiz waarin we tien vragen aan jullie voorleggen: welke zijn waar en welke niet? Wie beantwoordt alle vragen goed en blijft tot de laatste vraag over?

Postbus 158 | 2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ovkb.org