Selecteer een pagina

Huigsloterdijk 108
2156 LG Weteringbrug

Telefoon: 071 331 2361
E-mail: info@loonbedrijfroodenburg.nl
Site: www.loonbedrijfroodenburg.nl

Loonbedrijf Roodenburg is een familiebedrijf dat voor de overheid en bedrijven de buitenterreinen aanlegt en onderhoudt.
Wij zorgen voor het groenwerk, de bestratingen en alles waar daarbij komt kijken. Ook werken we met onze machines voor boeren en hebben we zelf een akkerbouwbedrijf voor graan en suikerbieten.

Kies je beroep en ga d’r voor!

 

Kraanmachinist

Je werkt met je kraan zelfstandig aan klussen, van begin tot eind in het groen-, grond en infrawerk. Bijvoorbeeld de sloot uitmaaien, een beschoeiing zetten, grond verplaatsen, bomen planten, betonplaten leggen. Het is heel afwisselend en je maakt mooi werk.

Trekkerchauffeur

Met je trekker werk je op het land: ploegen, zaaien en oogsten. Je werkt ook aan eigen klussen in het groen-, grond en infrawerk, zoals grond rijden, maaien, inzaaien van gras en veel andere machines die aan een trekker kunnen. Je houdt van de natuur en de vrijheid.

Hovenier

Je legt tuinen, plantsoenen, speeltuinen en recreatieterreinen aan. Je plant en verzorgt de beplanting en plaatst houten steigers, bruggetjes, beschoeiingen, speeltoestellen en paadjes. Je houdt van planten en bloemen en maakt de wereld graag een stukje mooier.

Werkvoorbereider

Onze klanten vragen bij jou een prijs op van een werk. Jij rekent deze uit, houdt contact met de klant en koopt alle spullen in die hiervoor nodig zijn. Daarna zorg je ervoor dat je collega’s het werk kunnen uitvoeren. Je houdt controle over de klus en zorgt dat alles goed verloopt.

Werkplaatsmonteur

Met jouw twee rechterhanden sleutel je aan onze trekkers, kranen, auto’s en werktuigen. Je onderhoudt en repareert onze machines. Je bedenkt verbeteringen en (ver)bouwt eigen werktuigen. Je houdt van techniek en oplossingen bedenken.

Activiteiten

Maak kennis met onze mensen en machines. We laten je zien wat onze mensen in de werkplaats doen, op kantoor en we bekijken onze machines in de schuren en op het terrein. Je mag al je vragen stellen, zodat je weet hoe het is om in ons bedrijf te werken. Er staan machines klaar waar je in mag zitten en zelfs een kleine trekker waar je (onder begeleiding) een stukje mee mag rijden.

OVKB Ondernemersvereniging Kaag en Braassem
Tech Campus De School
Schoolbaan 1, 2371 VJ Roelofarendsveen
secretariaat@ovkb.org