Pasteurweg 1
2371 DW Roelofarendsveen

Telefoon: (071) 342 10 44
E-mail: info-mbdb@daimler.com 
Site: www.mbdb.nl/mercedes-trucks/ 

‘Wie zijn wij?’

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven (MBDB) is een 100% dochter van Mercedes-Benz Nederland en bestaat al meer dan 80 jaar. Met in totaal 6 vestigingen en een kleine 300 medewerkers zijn wij in zuid-west Nederland dè dealer voor Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens, smart, SLR en AMG.

De afgelopen jaren heeft Mercedes-Benz Dealer Bedrijven een sterke groei doorgemaakt, waarbij diverse bedrijfsprocessen zijn geoptimaliseerd en geprofessionaliseerd. Als merk lopen wij voorop als het gaat om technische ontwikkeling en het bouwen van auto’s van absolute topkwaliteit. Elke dag wordt er hard gewerkt om deze topkwaliteit te vertalen en met elan om te zetten in de praktijk.

Kies je beroep en ga d’r voor!

Heb je affiniteit met auto’s en werk je graag voor een A-merk in een dynamische omgeving? Zit werken met auto’s of vrachtwagens echt in jouw DNA? Dan heeft Mercedes Benz Dealer Bedrijven wellicht nu of in de toekomst dé job voor jou! Bekijk hier alle actuele vacatures in alle disciplines van MBDB.

Mercedes-Benz heeft voor ieder wat wils, wat betekent dat wij beroepen hebben op het klantcontactcentrum, in de verkoop of als technicus. Bij ons word je hiernaast ook blijvend bijgeschoold met de beste cursussen zoals dat hoort bij hét premium automerk.

Monteur Trucks

Een truck of bedrijfswagen moet rijden. De Monteur Trucks is degene die het verschil maakt, de klant moet zo snel mogelijk de weg weer op. Hij of zij stelt een diagnose en houd rekening met alles; verantwoordelijk voor reparaties en onderhoud aan de bovenbouw, onderstel en aandrijving. Een goede monteur is innovatief in het vinden van oplossingen en levert de kwaliteit die de klant verwacht.

Fleetboard specialist

Als FleetBoard Specialist heb je een zeer divers takenpakket, wat zich bevind op het snijvlak van Consultancy, IT en Sales. Jij bent verantwoordelijk voor advisering van de klant op het gebied van trucks, wat het beste bij zijn bedrijfssituatie past. Hij of zij vindt het leuk om de klant mee te nemen in de processen en welke stappen er gezet kunnen worden om de trucks optimaal te laten rijden.

Onderdelenexpert

Binnen de afdeling maken we elk jaar duizenden voertuigen klaar voor onze klanten. Geen wens is ons te gek. Een cruciaal onderdeel van deze werkzaamheden is het verkrijgen van de juiste onderdelen op het juiste moment. Dat is waar we een onderdelenexpert onmisbaar is. Aan de hand klantbestellingen gaat hij of zij onderdelen bestellen bij verschillende leveranciers. Hierbij wordt de expert continue uitgedaagd om de juiste onderdelen tijdig in huis te hebben.

Activiteiten

Tijdens de Open Bedrijvendag krijg je bij ons een presentatie over ons bedrijf en alle innovaties en mogelijkheden binnen Mercedes. Ook krijg je een rondleiding door de werkplaats waar de grootste trucks de lucht in worden gehesen en je hier zo onderdoor kan lopen! Ook mag je in een echte truck klimmen om te beleven hoe het is om met deze grote jongens te werken.

Middagprogramma

In de middag krijg je een rondleiding door de werkplaats waar de grootste trucks de lucht in worden gehesen en je hier zo onderdoor kan lopen! Ook mag je in een echte truck klimmen om te beleven hoe het is om met deze grote jongens te werken. Natuurlijk kun je ook vragen, of meer informatie inwinnen over het bedrijf. 

Meer informatie

Wil je meer weten over de Open Bedrijvendag bij Mercedes-Benz Trucks Bel ons op 071-342 10 55 of mail naar info-mbdb@daimler.com.

Postbus 158 | 2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ova-kaagenbraassem.nl