Selecteer een pagina

Turbineweg 20
2371 DV Roelofarendsveen

Telefoon: 071  8200400
E-mail: sales@muller.nl
Site: www.muller.nl

Müller Fresh Food Logistics startte in 1938 met één medewerker en één trekker. In het begin deden we allerlei soorten transport, maar sinds 2001 richten we ons helemaal op koel- en vriestransport en opslag. Op 1 januari vorig jaar zijn we overgenomen door het Duitse Dachser, net als Müller een mooi familiebedrijf. Onze vestiging in Roelofarendsveen is helemaal gespecialiseerd in diepvries: van lekkere gebakjes en pizza’s tot heel veel andere producten.

Kies je beroep en ga d’r voor!

Chauffeur

Je vervoert diepvriesproducten naar verschillende klanten in Nederland. Denk aan groothandels, distributiecentra en restaurants. Je vervoert tussen de een en tien adressen op een dag en het is vroeg beginnen. Je kunt 5 dagen werken, maar ook minder als je zou willen.

Logistiek medewerker

Je werkt – met een dikke jas aan – in een vriesopslag waar de temperatuur -20 graden is. Je verzamelt de opgeslagen producten in het magazijn om uiteindelijk te kunnen worden bezorgd en laadt ze in de trailers met een stapelaar. Wist je dat lucht van -20 bijna geen schadelijke bacteriën bevat?

Planner

Je zet de chauffeurs en de transportmiddelen zo efficiënt mogelijk in. De planner stelt ritten op rekening houdend met de klant specifieke eisen en houdt in de gaten hoe deze ritten verlopen. Daarnaast is de planner het aanspreekpunt van de chauffeur. Je werkt ook nauw samen met de planners in Holten.

Medewerker bedrijfsbureau

Je bent het aanspreekpunt voor klanten die producten in onze magazijnen hebben opgeslagen. Ook beheer je alle binnenkomende orders en zorg je ervoor dat de logistiek medewerkers de orders verzamelen. We gaan voor tevreden klanten en foutloze orderpick!

Activiteiten

Je krijgt een rondleiding in onze vriesopslag, waar het -20 graden is. Dus zorg dat je een sjaal en goede jas bij je hebt. Een logistiek medewerker laat zien hoe hij een order verzamelt en we laten zien hoe een stapelaar werkt. Door naar het kantoor, naar de andere beroepen. Je kunt een kijkje nemen in de cabine van een truck en de trailer van een chauffeur. En om weer warm te worden staat er warme chocolademelk klaar.

OVKB Ondernemersvereniging Kaag en Braassem
Tech Campus De School
Schoolbaan 1, 2371 VJ Roelofarendsveen
secretariaat@ovkb.org