Turbineweg 20
2371 DV Roelofarendsveen

Telefoon: 071  8200400
E-mail: sales@muller.nl
Site: www.muller.nl

Müller Fresh Food Logistics is in 1983 opgericht door Anton Müller. Het bedrijf startte met één medewerker en één trekker met vee-oplegger. In het begin deed Müller in allerlei soorten transport en logistiek, maar sinds 2001 richten we ons volledig op levensmiddelen. Inmiddels staat de derde generatie Müller aan het roer en hebben we meerdere vestigingen in Nederland, een vestiging in Tsjechië en in totaal 900 medewerkers. In Roelofarendsveen doen we alleen diepvries. Lekkere gebakjes, pizza’s en heel veel andere producten. Nieuwsgierig? Kom dan langs.

Kies je beroep en ga d’r voor!

Chauffeur

Je vervoert diepvriesproducten naar verschillende klanten in Nederland. Denk aan groothandels, distributiecentra en restaurants. Je vervoert tussen de een en tien adressen op een dag en het is vroeg beginnen. Je kunt 5 dagen werken, maar ook minder als je zou willen.

Logistiek medewerker

Je werkt – met een dikke jas aan – in een vriesopslag waar de temperatuur -20 graden is. Je verzamelt de opgeslagen producten in het magazijn om uiteindelijk te kunnen worden bezorgd en laadt ze in de trailers met een stapelaar. Wist je dat lucht van -20 bijna geen schadelijke bacteriën bevat?

Planner

Je zet de chauffeurs en de transportmiddelen zo efficiënt mogelijk in. De planner stelt ritten op rekening houdend met de klant specifieke eisen en houdt in de gaten hoe deze ritten verlopen. Daarnaast is de planner het aanspreekpunt van de chauffeur. Je werkt ook nauw samen met de planners in Holten.

Medewerker bedrijfsbureau

Je bent het aanspreekpunt voor klanten die producten in onze magazijnen hebben opgeslagen. Ook beheer je alle binnenkomende orders en zorg je ervoor dat de logistiek medewerkers de orders verzamelen. We gaan voor tevreden klanten en foutloze orderpick!

Activiteiten

Je krijgt een rondleiding in onze vriesopslag, waar het -20 graden is. Dus zorg dat je een sjaal en goede jas bij je hebt. Een logistiek medewerker laat zien hoe hij een order verzamelt en we laten zien hoe een stapelaar werkt. Door naar het kantoor, naar de andere beroepen. Je kunt een kijkje nemen in de cabine van een truck en de trailer van een chauffeur. En om weer warm te worden staat er warme chocolademelk klaar.

Postbus 158 | 2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ovkb.org