Westeinde 1
2371 AS Roelofarendsveen

Telefoon: (0900 – 88 44)
Site: www.politie.nl 

Wist je dat Nationale Politie de grootste ‘baas’ van Nederland is? Er werken maar liefst zo’n 65.000 werknemers. 20.000 van hen zie je regelmatig op straat. Maar bij de politie werken niet alleen agenten. Je kunt er ook woordvoerder, automonteur, ICT’er, rechercheur of verkeersspecialist worden. Je kunt bij de politie dus alle kanten op.

Kies je beroep en ga d’r voor!

Verkeersspecialist

Je kunt je ook specialiseren voor verkeer. Je wordt erbij gehaald wanneer er een zware aanrijding is, maar ook breng jij advies uit richting de gemeente en provincie.

Kijk voor meer informatie op www.vraaghetdepolitie.nl.

Rechercheur

Wanneer een zaak start, bijvoorbeeld een mishandeling, overval of een moord, dan wordt dit opgepakt door een rechercheur. Deze gaat de zaak onderzoeken en zoveel mogelijk bewijs verzamelen om een verdachte in beeld te krijgen en aan te leveren bij de rechter.

Politieagent

Als politieagent ben je er voor de veiligheid van iedereen, om mensen te helpen, maar natuurlijk ook om boeven te vangen. Maar er zijn nog veel meer beroepsmogelijkheden binnen de politie.

Activiteiten

Twee wijkagenten van het politiebasisteam Kaag en Braassem van de eenheid Den Haag vertellen je graag meer over alle beroepen die de politie je te bieden heeft. En wat daarbij komt kijken. Vragen stellen mag. Graag zelfs!

Postbus 158 | 2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ovkb.org