Rabobank Groene Hart Noord
Het Oog 1
2371 TZ Roelofarendsveen

Telefoon: (088) 726 73 21
E-mail: communicatie@rghn@rabobank.nl
Site: www.rabobank.nl 

‘Rabobank helpt klanten, van jong tot oud, met geldzaken omgaan’

Heb jij al een eigen rekening en pinpas? Of bewaar jij je geld liever in je spaarpot? De medewerkers van de Rabobank helpen klanten, van jong tot oud, goed met hun geld en bankzaken omgaan. Het leuke van het werken bij een lokale Rabobank is dat je veel contact hebt met de omgeving om je heen. Zo sponsoren we bijvoorbeeld veel sportverenigingen. Ook geven we gastlessen op scholen over leren omgaan met geld. Misschien heb jij één van onze collega’s al eens ontmoet?

Kies je beroep en ga d’r voor!

Bij Rabobank Groene Hart Noord werken ruim 100 mensen die verschillende beroepen uitvoeren. Het ene deel van de collega’s adviseert onze particuliere klanten, zoals de adviseur Dagelijkse Bankzaken, Financieel Adviseur en adviseur Private Banking. Het andere deel adviseert ondernemers, de mensen die een eigen bedrijf hebben. Dat zijn de accountmanagers MKB en Grootzakelijk, Financieringsspecialisten, Specialisten Verzekeren en Adviseurs Financiële Logistiek. Ook hebben we marketing en communicatie collega’s in dienst die alle events organiseren, teksten voor de website schrijven en het reclamebord regelen die bij jou langs het voetbalveld hangt. Op 12 november vertellen we je graag meer!

Adviseur Dagelijkse Bankzaken

Deze adviseurs werken op onze drie kantoren aan de balie. Zij helpen klanten die binnenlopen of een afspraak hebben gemaakt met vragen over sparen en betalen. Denk aan het openen van een spaarrekening voor zichzelf of hun kinderen. En wist je dat een aantal van hen jongerencoach is? Zij organiseren diverse activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar. Zoals bijvoorbeeld de Rabo Kids Spaaractie.

Accountmanager MKB

Ken jij mensen die een eigen bedrijf hebben? Veel ondernemers hebben geld nodig om de producten te maken die ze verkopen. Daarnaast moeten ze hun kantoor en spullen goed verzekeren tegen bijvoorbeeld brand. Ook moeten ze goed bijhouden wat er aan geld binnenkomt en weer uitgaat. Best een hoop geregel! De accountmanager helpt de ondernemer daarbij.

Financieel Adviseur

Het huis waar je in woont kun je huren of kopen. Als je een huis koopt, heb je een hypotheek nodig en verzekeringen. De financieel adviseur rekent voor klanten uit of ze het huis van hun dromen kunnen kopen. Ook denkt hij mee over je spaarpot: hoe zorg je ervoor dat je wat extra geld op je spaarrekening hebt als je wasmachine bijvoorbeeld kapot gaat.

Activiteiten

Een Cupcake of verkeerstoren: zo wordt ons gebouw aan Het Oog 1 ook wel eens genoemd. Altijd al eens binnen willen kijken? Dat gaan we doen op 12 november. Geen saaie zittende presentaties. We leiden je graag rond in ons mooie pand, tot aan de bovenste verdieping. Onderweg vertellen we je alles over het werken bij Rabobank Groene Hart Noord.

Middagprogramma

In de middag houdt een aantal collega’s hun agenda vrij, zodat je al je vragen kunt stellen. En natuurlijk leiden zij je ook graag rond in ons pand.

Meer informatie

Wil je meer weten over de Open Bedrijvendag bij Rabobank? Bel ons op 0172-712 150 of mail naar Team Kaag en Braassem

Postbus 158 | 2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ova-kaagenbraassem.nl