Kabelweg 94
2371 DX Roelofarendsveen

Telefoon: 088 331 3200
E-mail: info@solidrental.nl
Site: www.solidrental.nl

Wij zijn Solid Rental en maken al 20 jaar de mooiste evenementen over de hele wereld. Met de beste audio-, licht- en videotechniek zorgen wij voor een spectaculair feest, show, presentatie of bijeenkomst. Dit doen wij met een team van twintig mensen, met allemaal hun eigen specialisme. Misschien ken je ons wel van de kermis (o.a. Veens Verbond of de Wurft), maar wij werken ook samen met internationale klanten voor grote en kleine evenementen. Heb jij altijd al willen weten wat nodig is om een evenement te organiseren? Tijdens de Open Bedrijvendag geven wij jou een ‘kijkje in de keuken’ van Solid Rental.

Kies je beroep en ga d’r voor!

 

Audiotechnicus

Hoe zorg je ervoor dat iedereen in de zaal een spreker of artiest goed kan verstaan? Dat is waar een audio technicus zich mee bezig houdt in de voorbereiding. Welke speakers en microfoons zijn er nodig en hoe gaan we dit in de zaal plaatsen?

Videotechnicus

Je kent ze wel, die grote videoschermen bij evenementen. Welke verschillende soorten zijn er en hoe zorg je ervoor dat je het juiste beeld ziet op het scherm? Hier is een heel team voor beschikbaar tijdens een evenement, met ieder zijn of haar eigen taak.

Lichttechnicus

Verlichting geeft sfeer aan elk evenement en is een belangrijk onderdeel. Hoe plaats je lampen in een zaal en zorg je voor een indrukwekkende lichtshow en goed zicht op het podium? De lichttechnicus is hier verantwoordelijk voor en heeft verschillende ‘tools’ om zijn doel te bereiken.

Logistiek & magazijnmedewerker

Voor ieder event is een strakke planning nodig. Al het materiaal moet op tijd op de juiste locatie aankomen. Team logistiek zorgt dat alle juiste materialen (kabels, lampen, schermen, etc) aanwezig zijn en getransporteerd worden naar binnen-, maar ook buitenland.

Activiteiten

Tijdens de Open Bedrijvendag gaan wij je laten zien wat er zoal komt kijken bij het organiseren van een evenement. Wat gebeurt er op de achtergrond wat je normaal helemaal niet ziet? Wij gebruiken de beste techniek en de ‘Solid Crew’ is hierbij een onmisbare schakel. In een vogelvlucht nemen wij je mee in de voorbereiding van onze mooie evenementen. En natuurlijk beantwoorden wij graag al je vragen.

Postbus 158 | 2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ovkb.org