Selecteer een pagina

Kabelweg 94
2371 DX Roelofarendsveen

Telefoon: 088 331 3200
E-mail: info@solidrental.nl
Site: www.solidrental.nl

Bij Solid Rental verzorgen we al meer dan twintig jaar de beste audio-, licht- en videotechniek voor de mooiste evenementen over de hele wereld. Wij zorgen voor een spectaculaire show, presentatie, feest of bijeenkomst. Dit doen wij met een team van vijfentwintig mensen, met allemaal hun eigen specialisme. Heb jij altijd al willen weten wat nodig is om een evenement te organiseren? Tijdens de Open Bedrijvendag geven wij je een ‘kijkje in de keuken’ van Solid Rental.

Kies je beroep en ga d’r voor!

 

Logistiek & magazijn medewerker

Voor ieder event is een strakke planning nodig. Al het materiaal moet op tijd op de juiste locatie aankomen. Team logistiek zorgt dat alle juiste materialen (kabels, lampen, schermen, etcetera) aanwezig zijn en worden getransporteerd naar binnen- én buitenland.

Videotechnicus

Je kent ze wel, die grote videoschermen bij evenementen. Welke verschillende soorten zijn er en hoe zorg je ervoor dat je het juiste beeld ziet op het scherm? Hier is tijdens een evenement een heel team voor beschikbaar, met ieder zijn of haar eigen taak.

Audiotechnicus

Hoe zorg je ervoor dat iedereen in de zaal een spreker of artiest goed kan verstaan? Dat is waar een audiotechnicus zich mee bezighoudt in de voorbereiding. Welke speakers en microfoons zijn er nodig en hoe gaan we dit in de zaal plaatsen?

Lichttechnicus

Verlichting geeft sfeer aan elk evenement en is een belangrijk onderdeel. Hoe plaats je lampen in een zaal en zorg je voor een indrukwekkende lichtshow en goed zicht op het podium? De lichttechnicus is hier verantwoordelijk voor en heeft verschillende tools om zijn doel te bereiken.

Activiteiten

Wij gaan je laten zien wat er zoal komt kijken bij het organiseren van een evenement. Wat gebeurt er op de achtergrond wat je normaal helemaal niet ziet? Wij gebruiken de beste techniek en de ‘Solid crew’ is hierbij een onmisbare schakel. In vogelvlucht nemen wij je mee in de voorbereiding van onze mooie evenementen. En natuurlijk beantwoorden we graag al je vragen.

OVKB Ondernemersvereniging Kaag en Braassem
Tech Campus De School
Schoolbaan 1, 2371 VJ Roelofarendsveen
secretariaat@ovkb.org