Spoorstraat 34
2371 XC Roelofarendsveen

Telefoon: +31 71 3315200
E-mail: info@stolpkab.nl
Site: www.stolpkab.nl

Grote ondernemingen, familiebedrijven, zzp’ers maar ook jijzelf later: iedereen kan bij Stolp+KAB aankloppen voor allerlei vragen. Vragen die te maken hebben met administratie, belastingen, personeel, salarissen, juridische vraagstukken, bedrijfsoverdracht, pensioen of financiële planning. Wij kunnen je helpen met advies. Ons kantoor is gezellig en open, we werken hard, maar de sfeer is goed. Wij maken graag tijd voor onze klanten én voor onze collega’s.

Kies je beroep en ga d’r voor!

Adviseur arbeidsvoorwaarden

Als Adviseur arbeidsvoorwaarden help je bedrijven om alle belangrijke zaken tussen hen en hun medewerkers te regelen. Denk daarbij aan loonberekeningen, het regelen van een auto van de zaak, opstellen van contracten, ontslag van werknemers en het regelen van de wettelijke verplichtingen bij ziekte. Een heleboel dus!

Administratief medewerker

Op de afdeling Administratie zorg je ervoor dat de financiële administratie van de klanten netjes op orde is. Dit betekent dat alle rekeningen van producten of diensten die worden gekocht of verkocht op tijd betaald worden. En dat deze rekeningen op een later moment gemakkelijk terug te vinden zijn. Tegenwoordig gaat een groot deel van dit werk automatisch én online.

Secretariaats-medewerker

Als secretaresse is je werk heel afwisselend. Van het beantwoorden van de telefoon, het verwelkomen van klanten tot het afwerken van brieven en rapporten. Maar ook: declaraties verzorgen, kantoorartikelen bestellen, rapporten in dossiers opbergen en documenten plaatsen op ons online portaal.

Activiteiten

Tijdens de Open Bedrijvendag worden jullie ingedeeld in twee groepen. Je krijgt een rondleiding door het pand langs alle afdelingen. Vier van onze collega’s geven een presentatie of demonstratie van hun beroep.


Postbus 158 | 2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ovkb.org