Spoorstraat 34
2371 XC Roelofarendsveen

Telefoon: +31 71 3315200
E-mail: info@stolpkab.nl
Site: www.stolpkab.nl

‘Specialisten in financiële ambities’

Zowel grote ondernemingen als familiebedrijven, zelfstandigen en jij als individu kan bij Stolp+KAB rekenen op zo’n 150 jaar ervaring en vakmanschap. Bedrijven kloppen bij ons aan met heel veel verschillende vraagstukken. Bijvoorbeeld voor hulp bij of advies over administratie, belastingen, personeel, salarissen, juridische vraagstukken, bedrijfsoverdracht, pensioen of financiële planning.

Zodra je bij ons binnenkomt merk je het meteen: de sfeer is open, de medewerkers toegankelijk. Wij maken graag tijd voor onze opdrachtgevers en collega’s. Bij Stolp+KAB werken we hard, maar vinden we tijd voor ontspanning ook erg belangrijk. Ontdek het zelf tijdens de Open Bedrijvendag!

Kies je beroep en ga d’r voor!

In onze gezellige en informele advies- en accountantsorganisatie hebben we héél veel verschillende beroepen. Tijdens de Open Bedrijvendag laten 4 van onze collega’s je zien wat er zo leuk en bijzonder aan hun beroep is.

Adviseur arbeidsvoorwaarden

Linda is Adviseur arbeidsvoorwaarden bij Stolp+KAB. Zij helpt bedrijven om alle belangrijke zaken tussen hen en hun medewerkers te regelen. Denk daarbij aan loonberekeningen, het regelen van een auto van de zaak, opstellen van contracten, ontslag van werknemers en het regelen van de wettelijke verplichtingen bij ziekte. Een heleboel dus! Linda vertelt je graag meer over haar beroep op maandag 12 november.

Administratief medewerker

Op de afdeling Administratie is onze collega Ramon te vinden. Hij zorgt ervoor dat de financiële administratie van onze klanten netjes op orde is. Dit betekent dat alle rekeningen van producten of diensten die worden gekocht of verkocht op tijd betaald worden. En dat deze rekeningen op een later moment gemakkelijk terug te vinden zijn. Tegenwoordig gaat een groot deel van dit werk automatisch én online. Wil je weten hoe dit werkt? Kom langs en Ramon laat het je zien.

Fiscaal medewerker

Een belasting is een verplichte financiële bijdrage voor bedrijven en burgers aan de overheid. Je hebt er je ouders vast wel eens over gehoord. Collega Lex is Fiscaal medewerker en berekent belastingen voor bedrijven en burgers. Dat is best lastig, aangezien er heel veel verschillende dingen bij komen kijken. Ook is het handig wanneer je goed kunt rekenen. Lex vertelt je graag alles over zijn beroep tijdens de Open Bedrijvendag.

Secretariaats-medewerker

Esther is secretaresse bij Stolp+KAB. Het werk wat zij doet is heel afwisselend, geen dag is hetzelfde! Van het beantwoorden van de telefoon, het verwelkomen van klanten tot het afwerken van brieven en rapporten. Maar ook: het verzorgen van declaraties, het bestellen van kantoorartikelen, opbergen van rapporten in dossiers en het plaatsen van documenten op ons online portaal. Neem een kijkje in het veelzijdige beroep van Esther tijdens de Open Bedrijvendag.

Activiteiten

Tijdens het ochtendprogramma van de Open Bedrijvendag wordt je bij Stolp+KAB opgedeeld in twee groepen. Je krijgt een rondleiding door het pand langs alle afdelingen en 4 van onze collega’s geven een presentatie of demonstratie van hun beroep.

Middagprogramma

Ook ‘s middags staan onze collega’s klaar om je alles te vertellen over hun beroep en de werkzaamheden én kun je een rondleiding volgen door het pand.

Meer informatie

Wil je meer weten over de Open Bedrijvendag bij Stolp+KAB? Neem contact met ons op via 071-3315200 of stuur een e-mail naar info@stolpkab.nl.


Postbus 158 | 2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ova-kaagenbraassem.nl