Veenderveld 120
2371 TX Roelofarendsveen

Telefoon: (071) 331 41 00
E-mail: info@straathof.nl 
Site: www.straathofplants.nl 

‘Bij ons start je met voorsprong’

Wij zijn een im- en export bedrijf dat door de vele jaren heen gespecialiseerd is in de verkoop van chrysantenstekken. De laatste jaren is er de verkoop van uitgangsmateriaal voor perkplanten en zomerbloemen aan toegevoegd. Omdat wij vinden dat ons materiaal van de beste kwaliteit is zeggen we dat je bij ons ‘start met voorsprong’! Hoewel we met groen stekmateriaal werken vind je bij ons geen kassen met bloemen of planten maar een verwerkingshal met koelcellen en een kantoor. De productie van het stekmateriaal vindt plaats in onder andere Nederland, Kenia, Uganda, Tanzania en Ethiopië. Ons bedrijf is gevestigd aan het Veenderveld in Roelofarendsveen. Hier komen de producten binnen van onze leveranciers en worden wekelijks klaar gemaakt voor verzending naar vele Europese maar ook niet-Europese bestemmingen.  Nieuwsgierig hoe dit te werk gaat? Neem een kijkje in onze keuken op het Veenderveld 120.

Kies je beroep en ga d’r voor!

Binnen ons exportbedrijf zijn verschillende beroepen nodig om het stekmateriaal op de juiste plaatsen in Europa te krijgen. Zoals planners, logistiek medewerkers, verkopers en productverwerkers. Omdat we internationaal werken, spreken onze mensen verschillende talen, zoals Engels, Duits, Spaans, Italiaans en Russisch, om met onze buitenlandse klanten en agenten te kunnen communiceren.

Verkoopteam

Bedrijfsbureau (planning)

Activiteiten

Tijdens het ochtendprogramma van de Open Bedrijvendag krijg je eerst een presentatie over het bedrijf. Vervolgens laten we je de drie verschillende beroepsgroepen zien die in ons bedrijf aanwezig zijn.

Middagprogramma

Ook in de middag staan onze collega’s klaar om je alles te vertellen over hun beroep en de werkzaamheden én kun je de bedrijfspresentatie zien. 

Meer informatie

Wil je meer weten over de Open Bedrijvendag bij Straathof Plants? Bel ons op 071-331 41 00 of mail naar info@straathof.nl.

Postbus 158 | 2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ova-kaagenbraassem.nl