Ripselaan 30
2376 BJ Nieuwe Wetering

Telefoon: (071) 331 07 44
E-mail: info@autobedrijfstraathof.nl 
Site: www.autobedrijfstraathof.nl 

‘Een echte vakgarage’

Vakgarage Straathof is in 1985 gestart door Hans Straathof. Inmiddels is het bedrijf van zijn zoons en is een echt familiebedrijf met 16 medewerkers en waar iedereen bijdraagt aan een leuke dag met veel tevreden klanten.

Door alle verschillende merken en modellen en allerlei andere werkzaamheden is het werk ook afwisselend en daardoor valt er iedere dag weer iets te leren. Dit is niet alleen voor de monteurs, ook bij de werkplaatsreceptie en de verkoop is dit zo.

Kies je beroep en ga d’r voor!

Serviceadviseur

Dit is hart van het bedrijf, hier moet alles kloppen. Onze klanten brengen hier hun auto voor de werkplaats en alle contact met onze klanten en leveranciers. Een erg dynamische afdeling waar geen dag hetzelfde is.

Autotechnicus

Als Autotechnicus ben je bezig met de techniek van de auto. Dit kunnen reparaties zijn, maar ook bijvoorbeeld onderhoud en het zoeken naar een storing.

Verkoper

Als verkoper ben je veel bezig met gesprekken met klanten. Dit kan zijn als iemand een auto wil kopen, het kan ook een aflevering van een verkochte auto zijn. Het belangrijkste in dit beroep is eerlijkheid en interesse in mensen. Alleen dan kan je een goed advies aan de klant geven voor hun volgende auto.

Activiteiten

Wij starten met een korte rondleiding langs de verschillende beroepen. Je ziet hoe een verkoper zijn dag besteed, hoe het is om in een werkplaats te werken en wat de service-adviseurs doen om de dagen soepel te laten verlopen.

Meer informatie

Wil je meer weten over de Open Bedrijvendag bij Vakgarage Straathof? Bel ons op 071-331 07 44 of mail naar info@autobedrijfstraathof.nl.

Postbus 158 | 2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ova-kaagenbraassem.nl