Ripselaan 30
2376 BJ Nieuwe Wetering

Telefoon: (071) 331 07 44
E-mail: info@autobedrijfstraathof.nl 
Site: www.autobedrijfstraathof.nl 

Hans straathof startte in 1985 al met Vakgarage Straathof. Inmiddels is het bedrijf van zijn zoons Arjan en Mathé en is het een echt familiebedrijf met 16 medewerkers. Door alle verschillende merken en modellen auto’s en allerlei andere werkzaamheden is het werk heel afwisselend. Iedere dag valt er wel weer iets te leren. Niet alleen voor de monteurs, ook voor de werkplaatsreceptie en de verkoopmedewerkers.

Kies je beroep en ga d’r voor!

Serviceadviseur

Je bent het hart van het bedrijf, hier moet alles kloppen. Onze klanten brengen bij jouw afdeling hun auto voor de werkplaats. Alle contact met onze klanten en leveranciers gaat via jou. Een erg dynamische afdeling waar geen dag hetzelfde is.

Autotechnicus

Als autotechnicus ben je bezig met de techniek van de auto. Dit kunnen reparaties zijn, maar ook bijvoorbeeld het onderhoud en het zoeken naar een storing.

Verkoper

Als verkoper ben je veel bezig met gesprekken met klanten. Dit kan zijn als iemand een auto wil kopen, het kan ook een aflevering van een verkochte auto zijn. Het belangrijkste in dit beroep is eerlijkheid en interesse in mensen. Alleen dan kun je een goed advies aan de klant geven voor hun nieuwe auto.

Activiteiten

Wij starten met een korte rondleiding langs de verschillende beroepen. Je ziet hoe een verkoper zijn dag besteedt, hoe het is om in een werkplaats te werken en wat de service-adviseurs doen om de dagen soepel te laten verlopen.

Postbus 158 | 2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ovkb.org