Veenderveld 32
2371 TV Roelofarendsveen

Telefoon: (071) 331 01 84
E-mail: info@verdel.nl
Site: www.verdel.nl

‘Kom langs en ontdek je toekomst’

 

Verdel ICT en Media is op 1 januari 2000 gestart door Barry Verdel. Wat toen begon als kleine computerwinkel is uitgegroeid tot een groot ICT- en mediabedrijf. Wij werken hier nu met 50 gezellige collega’s. Maar wat doen al deze mensen?

Bij ons werken onder andere programmeurs, media- en communicatieadviseurs, webdesigners, systeembeheerders en computertechnici. Met zijn allen zorgen wij ervoor dat bedrijven goed kunnen werken. Dit betekent dat ze internet hebben, kunnen bellen en hun computers het altijd en overal doen. Onze media-afdeling maakt websites en apps en verzorgt de marketing voor verschillende bedrijven. Zo zorgen wij ervoor dat de bedrijven bekend worden bij de klanten en zij hun producten verkopen.

Kies je beroep en ga ervoor!

Wij hebben heel veel verschillende soorten beroepen, bijvoorbeeld computertechnicus, media- en communicatieadviseur, programmeur, systeembeheerder, webdesigner en ICT-adviseur. Maar wat doen al deze mensen? Hieronder hebben we een aantal beroepen voor je uitgelicht. Zit jouw droombaan ertussen? Kom dan op 12 november bij ons langs op het Veenderveld.

Computertechnicus

In ons Expert Center komen dagelijks klanten met problemen of vragen over hun laptop, tablet of computer. Onze computertechnici zoeken naar het probleem en doen er alles aan om het apparaat te repareren. Ook adviseren zij bezoekers bij de aanschaf van het juiste digitale apparaat.

Media- en communicatieadviseur

“Wij zitten de hele dag op Facebook!” Als media- en communicatieadviseur zorg je ervoor dat een bedrijf gezien en gevonden wordt, met als doel dat het bedrijf meer winst maakt. Onze adviseurs doen dit voor verschillende klanten in de omgeving. Zij maken onder andere digitale nieuwsbrieven, schrijven webteksten en verzorgen advertenties op Instagram of Facebook.

Programmeur

Onze programmeurs maken applicaties en mobiele apps voor diverse klanten. Deze applicaties en apps maken zij met behulp van code. De code die wij schrijven is C# (spreek je uit als c-sharp) en dit doen wij in de .NET (dotnet) omgeving van Microsoft. Een heel technisch, maar super uitdagend beroep!

Systeembeheerder

Vind jij computers, printers en wifi interessant? Misschien is systeembeheerder dan wel jouw beroep! Als systeembeheerder zorg jij ervoor dat iedereen binnen een bedrijf goed kan werken. Dat hij/zij internet heeft, kan bellen en bij zijn bestanden kan.

Activiteiten

Na een korte introductie over ons bedrijf en de beroepen binnen Verdel splitsen we de groep in tweeën voor een super leuke workshop.

Robots programmeren
Automatisering en robots worden steeds belangrijker in de toekomst. Wist je dat je robots helemaal zelf kunt programmeren en besturen? Ontdek tijdens deze workshop hoe robots werken en waarbij ze jou kunnen helpen.

Maak je eigen vlog
Steeds vaker wordt tekst op het internet vervangen door video. Het is dan ook niet gek dat onze communicatieadviseurs steeds vaker zelf video’s maken. In onze videostudio neem je met jouw groep een vlog op waarin je een (nieuw) product promoot.

Middagprogramma

We starten met een rondleiding waarbij je alle afdelingen van ons bedrijf ziet. Even kijken in het Expert Center bij de computertechnici, luisteren op onze supportafdeling en meekijken bij de mediatak. Nadat je alles gezien hebt is het tijd om zelf aan de slag te gaan tijdens de workshop ‘Robots programmeren’ of ‘Maak je eigen vlog’.

Meer informatie

Wil je meer weten over de Open Bedrijvendag bij Verdel ICT & Media? Bel ons op 071-3310184 of mail naar info@verdel.nl.


Postbus 158 | 2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ova-kaagenbraassem.nl