Veenderveld 32
2371 TV Roelofarendsveen

Telefoon: (071) 331 01 84
E-mail: info@verdel.nl
Site: www.verdel.nl

Verdel ICT en Media bestaat sinds 1 januari 2000. Wat begon als kleine computerwinkel is uitgegroeid tot een groot ICT- en mediabedrijf met meer dan vijftig gezellige collega’s. Ook ons werkgebied is uitgebreid tot ver buiten Kaag en Braassem, maar Roelofarendsveen is en blijft ons vertrouwde ‘stekkie’. Bij Verdel weten we alles over ICT en media. Elke dag weer helpen we bedrijven met hun digitale uitdagingen. Dit gaat van een computer installeren en een wifi-netwerk inrichten tot het bouwen van een app en het maken van socialmediaberichten.  

Kies je beroep en ga ervoor!

ICT-adviseur

Zij weten héél veel van computers en alles wat erbij komt kijken. Je geeft klanten advies over hoe ze hun bedrijfsnetwerk moeten inrichten of welke laptop en printer ze het beste kunnen kopen. Projecten waar ze klanten veel bij helpen zijn: onder andere verhuizen naar de cloud of het verbeteren van de digitale security. 

Werkplekbeheerder

Als werkplekbeheerder ga je veel bij bedrijven op bezoek. Je helpt de medewerkers met hun vragen, installeert werkplekken en onderhoudt het bedrijfsnetwerk. Kortom, je zorgt ervoor dat het hele bedrijf fijn werkt. Iedereen is dan ook altijd blij als jij langkomt.

Media- en communicatieadviseur

‘We zijn de hele dag online!’ Socialmediaberichten schrijven, bedrijfsvideo’s maken, interviews afnemen en webteksten schrijven voor websites: dit doe je voor verschillende bedrijven uit de regio. Om hen te helpen bij de communicatie en wat ze daarmee willen bereiken. Meer bekendheid of hogere verkoopcijfers bijvoorbeeld.

Programmeur

Als programmeur maak je websites, bestelportalen en mobiele apps. Dit doen we in verschillende codetalen, waaronder HTML, CSS en C# (spreek uit als c-sharp). Maar ook met low-code programmeren. Wat je gaat programmeren, stem je af met onze software-architect. Dit maakt iedere app weer anders.

Activiteiten

We starten in onze bar met een korte presentatie over ons bedrijf. Daarna splitsen we op in twee groepen voor twee leuke workshops. 1) Technisch lego: automatiseren en robots worden steeds belangrijker in de toekomst. Met technisch lego laten we je kennismaken met het programmeren. 2) Mediaquiz: Weet jij alles over social media, websites en online? Test je kennis of spijker hem bij door de strijd aan te gaan met je klasgenoten. Voor de winnaar van de groep hebben we iets leuks!
Klinkt een van bovenstaande beroepen als jouw droombaan? Kom dan 8 april bij ons langs op het Veenderveld.


Postbus 158 | 2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ovkb.org