De Lasso-Zuid 13
2371 EV Roelofarendsveen

Telefoon: (071) 331 64 37
E-mail: info@loodgietersbedrijfvesseur.nl 
Site: www.loodgietersbedrijfvesseur.nl 

‘We bestaan al meer dan 100 jaar’

Toch zijn we een jong en modern bedrijf. Wij maken sanitaire voorzieningen in huizen en gebouwen. Op kantoor spreken we met klanten en zorgen ervoor dat het werk buiten wordt voorbereid. In ons magazijn vind je heel veel onderdelen die we dagelijks gebruiken in ons werk. We hebben een team van medewerkers met een mix van jonge en ervaren mensen. Bovenal zijn we een leuk bedrijf om voor te werken, waar alles goed is geregeld voor de medewerkers. Klanten waarderen onze kwaliteit. Want dat aspect staat bij ons hoog in het vaandel.

Kies je beroep en ga d’r voor!

Natuurlijk kun je bij ons in de buitenlucht werken. Lekker bezig zijn met je handen om mooie installaties te maken. Echt werken in de praktijk. Maar ook op kantoor hebben we mensen nodig, zij bereiden het werk voor.

Werkvoorbereider

De werkvoorbereider, de naam zegt het al, zorgt ervoor dat de werkzaamheden buiten optimaal uitgevoerd kunnen worden. In deze baan ben je onderdelen aan het bestellen, maak je planningen en afspraken met klanten. Een drukke job, met heel veel verschillende taken.

Loodgieter

Je bent buiten of in huizen, villa’s of gebouwen bezig met de aanleg van sanitair en alles wat daarbij komt kijken. Technisch inzicht is belangrijk. Je wilt je handen uit je mouwen steken. Dit is het echte praktijkwerk! Van niets iets maken, daar gaat het om.

Tekenaar

Bij grote bouwwerken is het gebruik van (3d) tekeningen essentieel. Hierop kunnen de mensen die de installaties maken lezen hoe ze dit moeten doen. Het tekenen is een nauwkeurig en interessant werk. In feite ontwerp je de totstandkoming van het uiteindelijke werk. Een uitdagende baan!

Activiteiten

Wij starten met een korte rondleiding in ons bedrijf. Ook laten we zien hoe je een installatie tekent en nemen we je mee naar het magazijn met al onze benodigde onderdelen. Voor de deur staat een bus waarmee onze loodgieters naar “de klus” rijden

Meer informatie

Wil je meer weten over de Open Bedrijvendag bij Vesseur Loodgietersbedrijft? Bel ons op 071-331 64 37 of mail naar info@loodgietsbedrijfvesseur.nl.

Postbus 158 | 2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ova-kaagenbraassem.nl