Veenderveld 13
2371 TS Roelofarendsveen

Telefoon: 071 332 0110
E-mail: info@vinkinstallatiegroep.nl 
Site: www.vinkinstallatiegroep.nl

Wij vinden techniek leuk én techniek is de toekomst! Het familiebedrijf Vink Installatie Groep bestaat al 100 jaar en is werkzaam in elektrotechniek, klimaat, sanitair, beveiliging, service en onderhoud. Wij maken en onderhouden installaties en doen dit elke dag weer met tweehonderd medewerkers. Je vindt bij ons veel verschillende functies.

Monteurs maken en onderhouden installaties op de bouw, maar we hebben ook collega’s in de functie van calculator, 3D/BIM modelleur, lasser, projectleider, receptioniste, planner en nog veel meer! Je kan bij ons werkend leren en via ons een opleiding volgen. Of wil je even snuffelen bij alle technieken om te kijken wat je leuk vindt of misschien werken bij HR, Magazijn, Financiën of Marketing?

Kies je beroep en ga d’r voor!

 

Monteur

’s Morgens rijdt je in je Vink-bus naar het project, waar je samen met je collega’s klimaat- en elektrotechnische installaties bouwt. Dit werk is afwisselend, geen dag is hetzelfde. Of vind jij het onderhouden van installaties en oplossen van storingen misschien uitdagender? Wordt dan monteur!

Lasser

Als lasser gebruik je speciaal gereedschap om metalen onderdelen aan elkaar te smelten. Dit wordt gedaan voor het aan elkaar verbinden van gasleidingen, centrale verwarming of leidingen van een airco. Ook voor reparaties of lekkages ben je als lasser onmisbaar. Wil jij verschillende lastechnieken leren? Wordt dan lasser!

Receptioniste

Je bent gastvrij en geeft klanten een warm welkom bij binnenkomst, je beantwoordt de telefoon en staat klanten netjes te woord. Je bent verantwoordelijk voor de mail- en postverwerking en ondersteunt collega’s bij administratieve werkzaamheden. Wil jij hét visitekaartje zijn van ons bedrijf? Wordt dan receptioniste! 

Technisch tekenaar/werkvoorbereider

Jij tekent de installaties, berekent de maten en bepaalt welk materiaal nodig is. Als het project gaat beginnen, zorg jij samen met de projectleider dat alle materialen op tijd worden geleverd en houd je contact met de monteur. Is projecten uittekenen en voorbereiden wat voor jou? Wordt dan tekenaar/werkvoorbereider!

Activiteiten

Kom kennismaken met Vink Installatie Groep. Collega’s laten je het pand zien tijdens een rondleiding en we nemen je mee langs de verschillende technieken, disciplines en afdelingen. Ook vertellen we je over onze beroepen: wat doet onze collega nou eigenlijk en hoe of waarom doet hij/zij dat? Samen gaan we kijken bij bijvoorbeeld het 3D-tekenen, het lassen en bij de prefab. Je kunt al je vragen stellen en we sluiten de kennismaking af met een speciaal presentje!

Postbus 158 | 2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ovkb.org