Sotaweg 51
2371 GB Roelofarendsveen

Telefoon: 071 331 3900
E-mail: info@wesselmanflowers.nl
Site: www.wesselmanflowers.nl

Tulpen toveren nog altijd een glimlach op ons gezicht, net als bij onze klanten. Bijna logisch dus dat we er bij Wesselman Flowers ons werk van hebben gemaakt. We telen al meer dan 25 jaar kwaliteitstulpen in Roelofarendsveen, die we samen met ons inpakbedrijf Tulpen.nl leveren aan verkooppunten in heel Europa. Gesorteerd en ingepakt zoals de klant dat wil, afgeleverd waar en wanneer ze dat willen.
Als je in de glastuinbouw werkt, werk je in een van de belangrijkste sectoren van de Nederlandse economie. Met slimme innovaties, duurzame productiemethodes, hightech uitvindingen en uitdagende functies zijn we koploper in de wereld. De ontwikkelingen volgen elkaar nog steeds in hoog tempo op.

Kies je beroep en ga d’r voor!

 

Onderhoudsmonteur

Als onderhoudsmonteur in de glastuinbouw heb je dagelijks te maken met elektrotechniek, mechanische techniek, energiesystemen, aandrijftechniek en watertechniek. Je bent de stille kracht van de organisatie die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Juist de dynamiek maakt het werken als technicus in de glastuinbouw zo leuk.

Bedrijfsleider

Als bedrijfsleider in de glastuinbouw begeleid je onder andere het personeel, bewaak je de kwaliteit van het product en maak je assortimentskeuzes. Je hebt een veelzijdige baan met een mooie balans tussen het zakelijk sturen van het bedrijf en het onderhouden van persoonlijk contact met je personeel.

Logistiek manager

Als (assistent) manager logistiek zorg je dat de tulpen, zodra ze geoogst zijn, zo snel mogelijk bij de klant terecht komen. Je zorgt ervoor dat het werk wordt verdeeld en de juiste prioriteiten worden gesteld. Dagelijks verwerk je orders, maak je een personeelsplanning, overleg je met collega’s en check je de kwaliteit van de tulpen.

Activiteiten

De wereldwijde glastuinbouw is enorm, maar ons kleine landje ligt ver voorop als het gaat om efficiëntie. Dat gebeurt niet zomaar, daar komt heel wat techniek en innovatie bij kijken. En dat is precies waar dit bezoek over gaat. Want wie denkt dat de kassen worden gerund door kwekers die met hun laarzen door de modder banjeren, heeft het mis. Ontdek zelf hoe duurzaam de kassen eigenlijk zijn. En zie van dichtbij hoe de tulpen die de hele wereld over gaan, worden geteeld. Kortom: kom op reis door de werelden van techniek in de glastuinbouw!

Postbus 158 | 2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ovkb.org